Ora de Mediaș
Știri în direct

Medieșenii riscă să fie amendați dacă nu își întrețin locuințele – Amenzile sunt usturătoare

0

O nouă lege recent intrată în vigoare aduce modificări importante pe care administratorii de bloc, dar și proprietarii de apartamente trebuie să le cunoască destul de bine.

Cei care nu își întrețin locuințele riscă să fie amendați, iar amenzile sunt destul de usturătoare.

Proprietarii de apartamente pot fi amendați chiar de poliţiştii locali, reprezentați ai primăriei sau de către inspectori de stat în construcții dacă nu permit accesul în locuință preşedintelui asociației sau unui membru calificat pentru reparațiile ce trebuie făcute proprietăţii comune. Aceștia riscă să fie amendați între 500 și 3.000 de lei.

Aceste amenzi vor fi aplicate și proprietarilor care nu se ocupă de lucrurile de întreținere, reparație sau înlocuire ce țin de proprietatea sa individuală. Dacă prin acestea se pot produce prejudicii celorlalți proprietari, amenzile sunt usturătoare și pornesc de la 5.000 de lei și pot ajunge până la 10.000 de lei.

În cazul în care proprietarii de apartamente pun în pericol integritatea structurii clădirii sau a altor apartamente ori bună funcționare a instalațiilor vor risca amenzi cuprinse între 500 și 3.000 de lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata