Ora de Mediaș
Știri în direct

Mesajul președintei Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cimpean pentru elevi în prima zi de scoala

Au mai rămas doar trei zile de vacanță, iar mii de elevii se vor întoarce din nou în bănci. Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu le transmite un mesaj pentru elevii județului Sibiu, înaintea începerii anului școlar.

Sunetul clopoțelului care anunța începerea unui nou an școlar stârnește emoția tuturor în egală măsura, fie că sunteți elev, părinte, educator, învățător sau profesor. Amintirea experiențelor avute, bucuria revederii colegilor, perspectiva provocărilor din noul an vă trezesc sentimente unice, speciale. Ne dorim, autoritățile publice, educatorii, învățătorii, profesorii, părinții ca experiențele din noul an școlar sa fie din cele mai plăcute, dar și utile. Provocările timpurilor pe care le trăim, ne arată că este tot mai multă nevoie de respect, responsabilitate și iubire de cunoaștere. 

Dragi elevi, vă îndemn să aprofundați domeniile care vă stârnesc curiozitatea, pentru că este folositoare experiența dobândita prin forțele proprii, dar în egală măsura este neprețuita și prelucrarea corectă, a cunoștințelor dobândite de dascălii și părinții voștri de-a lungul vremii. Vă doresc să aveți un an rodnic, să vă bucurați de fiecare zi de scoală, iar la final, uitând-vă în urma să puteți spune: a fost un an de nota 10!”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet