Ora de Mediaș
Știri în direct

Meteorologii anunță temperaturi de până la 10 grade, la Mediaș

Vineri va fi vreme frumoasă şi mai caldă decât în mod obişnuit în acest moment al anului. Norii apar sporadic prin nordul şi nord-estul ţării, însă domina cerul senin. Maximele vor fi de la 1 la 11 grade.

Meteorologii anuntă vreme frumoasă în perioada următoare, iar la Mediaș temperaturile se vor încadra între 1 și 12 grade Celsius pe timpul zilei.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi foarte frumoasă: soare, câţiva nori de vreme bună şi temperaturi de primăvară.

Vreme plăcută şi temperaturi în creştere găsim şi în nordul Transilvaniei şi în Maramureş, însă acum dimineaţa e posibil să fie puţină ceaţă.

Se încălzeşte şi în ţinuturile vestice. Atmosferă va fi însorită, vântul va sufla slab iar termometrele vor indica valori de până la 9 grade în sudul Banatului! În Transilvania, este frig acum dimineaţă mai ales în depresiuni şi e posibil să fie şi puţină ceaţă; peste zi vom avea vreme bună cu soare peste tot. Vântul va avea răbufniri la munte, la altitudini mari iar maximele ajung până la 7 grade în vestul proviniciei.

În sud-vestul ţării, se anunţă soare şi atmosferă plăcută. Vântul nu va pune probleme iar temperaturile se menţin ridicate pentru dată din calendar.

La fel va fi şi în ţinuturile sudice: vreme frumoasă, temperaturi de până la 8 grade şi un vânt domol.

La munte găsim soare, timp frumos şi temperaturi în creştere. Se face mult mai cald decât ar fi normal în acest moment al anului, iar vântul mai are unele intensificări pe creste, în special în zona Carpaţilor de Curbura.

Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile

Duminică prindem încă o zi plăcută, cu soare şi temperaturi neobişnuit de mari pentru această perioadă. Vor fi 9 grade la amiază şi 1…2 grade în noaptea următoare.

Şi luni avem atmosfera primăvăratica. Norii apar destul de rar pe timpul zilei, dar se înmulţesc în a doua parte a nopţii şi s-ar putea să aducă 2-3 stropi de ploaie.

La munte, sâmbătă se anunţă tot soare, vreme bună şi temperaturi neobişnuit de mari pentru o zi de ianuarie.

Şi duminică o să fie cald, însă pe seară şi în noaptea următoare, în Carpaţii Occidentali şi prin Meridionali, o să cadă lapoviţa şi se poate depune polei.

Luni se răceşte; norii apar peste tot în zona montană şi aduc puţină lapoviţă. Se menţin condiţiile de polei, iar vântul sufla mai tare la altitudini mari.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet