Luni, 14 septembrie 2020, va începe noul an școlar 2020/2021.

Mihai Macaveiu, candidalul PSD la Primăria Mediaș le transmite părinților medieșeni, să incerce să asigure tot confortul copiilor având în vedere incertitudinea și schimbările care au loc în această perioadă și să respecte pe cât mai mult posibil măsurile de igienă.

„În primul rând trebuie să mulţumim directorilor şi cadrelor didactice care au făcut eforturi pentru a găsi soluțiile necesare pentru deschiderea școlilor și a grădinițelor, în condiţiile în care Guvernul nu a fost în stare să emită o procedură clară, aruncând toată responsabilitatea asupra acestora.
Părerea mea este că şcolile pot începe chiar din data de 14.09.2020 cu condiția că luni, 28.09.2020, prima zi după alegerile locale, să fie liberă pentru elevi și profesori, pentru dezinfecţie. Având în vedere că sunt tatăl a două fetiţe care vor începe școala, respectiv grădiniţă, vreau să transmit părinţilor să încerce să asigure tot confortul copiilor având în vedere incertitudinea și schimbările care au loc în această perioadă și să respecte pe cât de mult posibil măsurile de igienă. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece peste asta cu bine!”” a transmis Mihai Macaveiu, candidat PSD la Primărie, pentru Ora de Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu