Un tânăr de 17 ani, din comuna Bazna a fost oprit pentru control în trafic pe raza localității Crăciunelul de Sus, județul Alba.

Poliţiştii rutieri au constatat faptul că la volanului autoturismului se află un minor fără drept de conducere. Mai mult decât atât, minorului i-a fost încredințat autoturismul de către un tânăr care știa că acesta nu are permis de conducere.

Potrivit IPJ Alba, la data de 24 ianuarie 2020, în jurul orei 11,20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 17 ani, din comună Bazna, județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Crăciunelu de Sus, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, scrie Alba24.

Față de minor, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, iar față de tânărul care i-a încredințat autoturismul, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu deține permis de conducere.

Publică un comentariu

Comentariu