Ora de Mediaș
Știri în direct

Minor la volan – El și bărbatul care i-a dat mașina au dosar penal

În cursul nopti de duminică spre luni, în jurul orei 01:30, politiștii medieșeni au depistat un tânăr de 17 ani, din Bazna la volanul unui autoturism.

Conform lucrătorilor de la Circulație, la data de 23.03.2020, în jurul orei 0130, polițiștii rutieri au depistat în municipiul Mediaș un minor care conducea un autoturism.

Din cercetările efectuate, polițiștii au constatat că mașina i-a fost încredințată tânărului, în vârstă de 17 ani, domiciliat în Bazna, de către un bărbat de 40 de ani, aflat în autoturism cu acesta.

Totodată, polițiștii au constatat că mașina are aplicat număr fals de înmatriculare.

Având în vedere cele constatate, polițiștii au deschis dosar penal, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deține permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice de către o persoană despre care se știe că se afla în situația prevăzută de art.335/1 din Codul penal;

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet