Un copil din Mediaș a fost prins la cerșit pe o stradă din Sibiu, chiar dacă ar fi trebuit să se afle acasă, în arest la domiciliu. Judecătorii au stabilit că minorul va rămâne în continuare în arest la domiciliu și nu este nevoie de arest preventiv.

La data de 9 august, în jurul orei 01:40, lucrători din cadrul I.J.J. Sibiu au depistat, în zona Gării CFR Sibiu, un minor în vârstă de 15 ani, din Mediaș. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că minorul nu a respectat măsura arestului la domiciliu stabilită de către Judecătoria Mediaș.

Minorul este bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din magazine alimentare, în perioada 2020 – 2021. VEZI AICI DETALII 

Conform art. 221 alin. 12 din Codul de Procedură Penală, minorul a fost prezentat de îndată, judecătorului de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Mediaș cu propunere de arestare preventivă. Propunerea a fost respinsă, iar prin încheierea penală s-a dispus menținerea măsurii arestului la domiciliu a minorului.

Acesta a fost condus de către organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Mediaș la domiciliul stabilit de instanța de judecată pentru efectuarea în continuare a măsurii preventive a arestului la domiciliu, atrăgându-i-se atenția de a nu părăsi locuința respectivă.

Publică un comentariu

Comentariu