Baschetbaliștii sibieni joacă mâine, partida din etapa a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin, în deplasare la BC SCM Timișoara. Meciul este programat pentru ora 18:00 și va fi transmis LIVE pe DIGI Sport.

Înaintea partidei, Tyler Laser și Dan Fleșeriu au declarat:

„Echipa noastră resimte pierderea lui Kevin Capers. E dureros iar sala pare goală fără el. E o personalitate puternică și un tip foarte talentat, dar după momente de acest gen, echipa devine și mai unită. Suntem concentrați și pregătiți pentru meci. Ne-am pregătit bine,cred că va fi un meci bun. Noi le cunoaștem stilul de joc al celor de la Timișoara, din meciurile din presezon și avem așteptări mari de la noi pentru această partidă”, a declarat Tyler Laser.

”Timișoara este una dintre echipele care și-a anunțat ca și obiectiv pentru acest sezon participarea în semifinale, deci, ne așteaptă un meci extrem de greu în care lupta pe terenul de joc va fi la intensitate maximă. Au o echipă foarte bună, cu toate posturile acoperite, cu conducători buni, cu pivoți extrem de buni, care cu siguranță ne vor pune probleme. Pentru noi este primul meci după accidentarea lui Kevin (n.r Capers) și va trebui să găsim toate resursele de energie și de capacitate a jucătorilor noștri pentru a-i suplini absența și sunt convins că vom face maximul posibil pentru a juca cât mai bine, în primul rând și în al doilea rând, pentru a ne putea apropia victoria”, a spu Dan Fleșeriu, înaintea partidei.

După această partidă, BC CSU Sibiu joacă sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 17:00, la Sala Transilvania în compania campioanei României, U-BT Cluj Napoca. Biletele pentru această partidă se vor pune în vânzare începând de luni, 23 octombrie 2017, exclusiv online, pe www.csusibiu.ro/bilete și pe www.kompostor.ro În măsura în care vor mai fi disponibile, acestea se vor  putea achiziționa și în ziua meciului, de la caseria Sălii Transilvania, înainte cu o oră de startul partidei.

Publică un comentariu

Comentariu