BC CSU Sibiu joacă astăzi, de la ora 17:00, la Sala Transilvania, în compania celor de la U-Banca Transilvania Cluj. Ultimele bilete disponibile se pun în vânzare de la ora 16:00, la caseria sălii.

Înaintea partidei cu campioana Românei, antrenorul BC CSU Sibiu a declarat:

”Un meci greu pentru noi. Pe lângă faptul că jucam cu, probabil, cea mai bună echipă din campionat, și în sezonul acesta, absențele din echipa noastră vor conta în meciul acesta. Nu ne putem baza pe jucătorii de care știm că sunt suspendați,​ nu reușim încă să îl înlocuim pe Capers și, ​în plus de asta, mai este și Radu Paliciuc accidentat. A fost și înainte de meciul cu Timișoara, și-a dorit să joace și acolo, să încercăm să câștigăm, dar nu a reușit să facă un meci bun și am decis să stea până când va fi total recuperat. În aceste condiții, cu absența a patru jucători, încercăm să punem rezistență, cât de mult se poate,  în fața Clujului și să facem un meci bun care să demonstreze că jucătorii care sunt de obicei pe bancă, ar avea posibilitatea să joace, dacă le voi acorda mai multe minute. De data aceasta, vrând-nevrând, vor intra în teren. Abia aștept să văd reacția lor pozitivă și să îmi fie greu, mai apoi, să aleg cu cine să joc”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Partida din această seară va fi transmisă LIVE pe DigiSport 3. După acest meci, BC CSU Sibiu joacă la Pitești, vineri, 3 noiembrie, de la orele 18:00.

Publică un comentariu

Comentariu