Ora de Mediaș
Știri în direct

Momentul culminant al Campionatului Mondial 2018. FINALA dintre Franța versus Croația

În această seară, 15 iulie 2018, Campionatul Mondial 2018 ajunge la momentul culminat.

Finală dintre Franța și Croația încheie campionatul mondial de fotbal condimentat cu surprize, unele mari, care le-a adus microbiștilor o lună plină de meciuri la cel mai înalt nivel.

Croația a reușit cea mai mare performanță din istoria să – calificarea în ultimul act al unui Campionat Mondial de fotbal. Meciul se va disputa pe stadionul Lujniki din Moscova.

Stadionul are o capacitate de 80.000 de locuri și va găzdui, duminică, o serie de personalități, inclusiv președintele Vladimir Putin, care a mai fost prezent la această Cupă Mondială doar la meciul inaugural al competiției, în care Rusia a învins categoric Arabia Saudită.

Franţa, care va juca a treia să finală, după cea pierdută în 2006 în faţa Italiei, ţinteşte consacrarea actualei generaţii, care a ratat titlul european în urmă cu doi ani, pe teren propriu, după o finală cu Portugalia, scrie Agerpres.

Croaţia, a 13-a echipă care ajunge într-o finală a Cupei Mondiale, reprezintă o ţară de doar patru milioane de locuitori, dar îndrăznește să viseze că are puterea să ajungă printre cele doar opt ţări care au cucerit trofeul în cele aproape nouă decenii ale competiției: Uruguay, Argentina, Brazilia, Italia, Anglia, Franța, Spania și Germania.

Echipe probabile:
Franța (4-2-3-1): Lloris – Pavard, Varane, Umtiti, Lucas Hernandez – Pogba, Kante – Mbappe, Griezmann, Matuidi – Giroud;
Selecționer: Didier Deschamps;

Croația (4-2-3-1): Subasic – Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic – Rakitic, Brozovic – Rebic, Modric, Perisic – Mandzukic;
Selecționer: Zlatko Dalic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet