Poliția Locală a municipiului Mediaș și-a propus realizarea unui proiect interesant, montarea unui sistem de supraveghere video a tuturor zonelor din oraș.

Investiția proiectului este planificătă a se derula pe parcursul a 3 ani. În anul curent ar urma să fie amenajat un dispecerat de supraveghere video, realizarea tronsoanelor principlare de fibră optică spre ieșirile din oraș și montarea unui număr de 13 camere video pentru recunoașterea numerelor de înmatriculare a mașinilor.

Anul viitor, în municipiul Mediaș sunt programate realizarea unor sisteme de supraveghere în cartierul Gura Câmpului, nstrăzile Hula Veche, Stadionului, Greweln, Carpați, Piața Corneliu Coposu, zona Sălii Sindicatelor, zona Gării și a Poștei, în cartierul După Zid, în Piața Regele Ferdinand I și pe străzile Mihai Eminescu, Nicolae Titulescu, Nicolae Iorga și Johannes Honterus.

Cartierul Vitormetan, Moșnei, Gloria, în satul aparținător Ighișul Nou, străzile Brateiului, Aurel Vlaicu, Gării, pe Șoseaua Sibiului și în zonele Pod CFR, Catedralei Ortodoxe și Spitalului Municipal vor beneficia și aceste zone de sistemul de dupraveghere video.

Scopul final al sistemului de supraveghere video se referă la creșterea gradului de siguranță a medieșenilor în preajma unităților de învățământ, a piețelor, parcurilor și în general a tuturor zonelor cu o mare afluență de populație.

Publică un comentariu

Comentariu