La începutul luni aprilie, Clubul Sportiv Romgaz Mediaș, secția tenis de masă în parteneriat cu Clubul Copiilor Mediaș, Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș, CSM Mediaș și Asociația Mediasch Sport & Education, organizează” Cupa Campionilor”

În sala de sport a Clubului Sportiv Romgaz Mediaș se va desfășura” Cupa Campionilor”, pe data de 4 aprilie 2018, de la ora 9:00.

Concursul se adresează tuturor elevilor pasionați de tenis de masă din școli, cluburi sportive, palate și cluburi ale copiilor.

La această competiție pot participa sportivii legitimații cât și sportivi care practică acest sport de plăcere, maxim 8 elevii/unitate școlară.

Categoriile concursului sunt:

  • Copii până la 10 ani, fete și băieți
  • Minicadeți 11-12 ani, fete și băieți
  • Cadeți 13-15 ani, fete și băieți

Competiția se va desfășura în sistem grupe, începători și avansați iar fiecare jucător va susține 1 partidă cu fiecare adversar din grupă sa. Un meci se va juca „3 seturi câștigate din 5”.

Termenul de înscriere este până la data de 30 martie 2018, ora 12:00, iar înscrierea este gratuită pentru acest concurs.

Fișele de înscriere se trimit la adresa de e-mail clubul. copiilor.medias@gmail.com sau la numărul de fax 0269.845.353.

În cadrul concursului se vor acorda medalii, cupe, diplome și premii câştigătorilor locurilor I, II, III, pe categorie de vârstă, fete/băieți, și diplome de participare tuturor participanților.

Publică un comentariu

Comentariu