Trei minore internate într-un centru de plasament din Craiova sunt căutate de poliţişti după ce au plecat din Spitalul de Neuropsihiatrie Pediatrică, unde erau însoţite pentru un control medical.

„Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un asistent din cadrul DGASPC Dolj cu privire la faptul că minorele Cărămidaru Sorina, de 15 ani, din localitatea Brateiu, judeţul Sibiu, Serdaru Beatrice, de 15 ani, din municipiul Craiova şi Răducan Ioana Alexandra, de 14 ani, din comuna Poiana Mare, au plecat din Spitalul de Neuropsihiatrie Pediatrică Craiova, unde erau însoţite pentru un control medical şi nu au mai revenit în centrul de plasament aparţinând DGASPC Dolj, unde erau internate”, a informat IPJ Dolj, relatează Agerpres.

Persoanele care deţin informaţii utile cu privire la minorele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

„Semnalmente Cărămidaru Sorina: înălţime 1,60 m, greutate 50 de kg, ochii negri, părul negru, iar în momentul plecării era îmbrăcată cu geacă de fâş, lungă până la genunchi, pantaloni de blug de culoare albastră, pantofi sport culoare neagră.

Semnalmente Serdaru Beatrice: înălţime 1,60 m, greutate 50 de kg, ochii căprui, părul negru. În momentul plecării era îmbrăcată cu geaca de fâş, neagră, pantaloni de blug de culoare albastră, pantofi sport culoare roz.

Semnalmente Răducan Ioana Alexandra: înălţime 1,55 m, greutate 50 de kg, ochii verzi, părul negru, corpolenţă atletică. În momentul plecării era îmbrăcată cu geacă subţire imitaţie de piele, bluză de culoare roz cu glugă, pantaloni de trening de culoare neagră, pantofi sport culoare neagră”, a precizat IPJ Dolj

Publică un comentariu

Comentariu