Ora de Mediaș
Știri în direct

O nouă zi plină de evenimente în Piața Corneliu Coposu din Mediaș

Evenimentele pregătite de organizatorii Târgului ”Produs de Cluj” continuă și astăzi în Piața Corneliu Coposu din Muncipiul Mediaș.

Medieșenii sunt așteptați sâmbătă si duminică pe platoul din fața Primăriei Mediaș, unde pot achiziționa  costume populare, bijuterii, ceramică obiecte sculptate în lemn, lavandă, ulei presat la rece, miere de albine, turtă dulce, prăjituri și ciocolată de casă, gemuri, sucuri și ceaiuri naturale, lactate și vinuri.

Toate produsele de pe standuri sunt rodul muncii micilor întreprinzători locali, oameni care contribuie la perpetuarea tradiției și a culturii autentice.

Pentru a completa atmosfera de eveniment dedicat promovării specificității locale, zilnic vor avea loc spectacole folclorice susținute de artiști consacrați, dar și de tineri pe care Consiliul Județean și Asociația Produs de Cluj îi ajută să se dezvolte și să evolueze.

Sâmbătă 18 mai 2019, intre orele 17:30 – 22:00:
Spectacol folcloric susținut de Ansamblul folcloric „Valea Someșului” din Gherla, Clubul Vedetelor „Muguri de folclor” și interpreții: Mădălina Mureșan, Codruța Jula Pop, Florian Roșian, Lucia Potra, Cornelia și Lupu Rednic.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet