Ora de Mediaș
Știri în direct

O școala din Mediaș suspendă cursurile din cauza cazurilor de COVID

Marți, 22 septembrie a.c. a avut loc Ședința Extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia s-au adoptat Hotărârea 46/2020 cu privire la suspendarea unor formațiuni de cursuri sau suspendarea cursurilor la nivelul întregii unități de învățământ și Hotărârea 47/2020 privind modalitățile de comunicare a evoluției COVID-19 în unitățile de învățământ.

Conform Hotărârii 46/2020 a CJSU Sibiu s-a aprobat suspendarea cursurilor după cum urmează în următoarele unități de învățământ:

Grădiniţa cu Program Prelungit „Elefănţelul Curios” Sibiu grupa mijlocie, secţia română;
Colegiul Agricol „D.P. Barcianu” Sibiu clasa a XII-a C;
Colegiul Naţional „O. Goga” Sibiu clasa a IX-a E;
Liceul Teoretic „Şt. L. Roth” Mediaş clasa a XI-a C, secţia germană;
Şcoala Gimnazială nr. 10 Sibiu toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ;
Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 2 Sibiu toate formaţiunile de studiu din unitatea de învăţământ.  


Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea 46/2020, având în vedere situația epidemiologică înregistrată la nivelul județului Sibiu, precum și propunerile consiliilor de administrație ale unităților de învățământ avizate de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și de Direcția e Sănătate Publică Sibiu.

Conform Hotărârii 47/2020 a CJSU Sibiu începând cu data 22.09.2020 situația privind evoluția COVID-19 la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu este comunicată de către Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet