Joi, 14 iunie 2018, strada Valea Moșnei din municipiul Mediaș și localitatea Moșna va rămâne fără gaze naturale pentru câteva ore.

Pentru cuplarea unor noi conducte cu gaze naturale, joi, 14 iunie a. c, de la ora 09:00, întreaga localitatea Moșna și parțial strada Valea Moșnei din Mediaș va rămâne fără gaze naturale.

Reluarea gazelor naturale se va face treptate, în funcție de finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18:00.

Compania DelGaz Grid solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de aproximativ 30 de minute. În cazul în care se va simți miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgentă al Delgaz Grid.

Pentru a lua legătura cu unul dintre dispecerii Delgaz Grid puteți accesa unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Aceste lucrări fac parte dintr-un proiect de investiții marca Delgaz Grid care visează înlocuirea de conducte și branșamente de gaze naturale pe o lungime de aproximativ 2 kilometri, pe strada Valea Moșnei din Mediaș.

Cu o valoare de aproximativ 775.000 de lei, această investiție are scopul de a îmbunătăți siguranţa și calitatea serviciului de distribuție a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă.

Publică un comentariu

Comentariu