Ora de Mediaș
Știri în direct

Oamenii respectă starea de urgență – Doar 19 amenzi s-au dat luni la nivelul județului Sibiu

La nivelul județului Sibiu, în cursul zilei de luni, au fost amendate doar 19 persoane. Valoarea toată a amenzilor este de 39.000 lei.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 4 mai a.c., au fost aplicate 19 sancțiuni în valoare de 39.000 de lei, din care 17 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației și 2 sancțiuni pentru alte fapte în context COVID 19.

În perioada de referință, 16 persoane au fost conduse în centrele de carantină, iar 256 persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse, fiind identificate 17 persoane care nu au respectat interdicțiile privind deplasarea/libera circulație. Totodată, 4 societăți comerciale au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor impuse în timpul stării de urgență.

În cursul zilei de 4 mai a.c., aproximativ 70 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și al Grupării de Jandarmi Mobile Brașov au acționat independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Sibiu, în misiunile specifice contextului prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. În urma desfășurării misiunilor, jandarmii au aplicat 3 sancțiuni în valoare de 2.000 lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet