Liceul Teoretic Axente Sever propune pentru anul școlar 2022 – 2023 un număr de 6 clase absolvenților clasei a VIII-a. Este vorba de 3 clase la profilul real, două clase la profilul uman și clasa de instructor sportiv, specifică profilului vocațional.

La profilul real unitatea noastră de invățământ are clasa de Științele Naturii intensiv Engleză și clasa de Științele Naturii. Lor li se adaugă clasa de Matematică Informatică intensiv Informatică.

Clasele de Științele Naturii sunt cele care asigură o mare varietate de pregătire, atât din științele exacte cât și din disciplinele umaniste, iar absolvenții acestora au un orizont larg de selecție pentru studii superioare. De asemenea clasa de Matematică Informatică se adresează elevilor pasionați de Matematică și de programele informatice, fiind un domeniu intens solicita pe piața muncii.

La profilul uman oferta liceului nostru cuprinde clasa de Filologie intensiv Engleză și clasa de Științe Sociale. Acest profil se adresează elevilor pasionați de literatură, de cunoașterea unei limbi străine studiată intensiv, precum și celor pasionați de științele umaniste. Fiecare dintre aceste clase are un număr de 26 de elevi.

La profilul vocațional Liceul Teoretic Axente Sever pune la dispoziția absolvenților care nu se regăsesc in ofertele profilelor reale sau umane clasa de Instructor Sportiv, cu un număr de 24 de elevi

 

Publică un comentariu

Comentariu