Ora de Mediaș
Știri în direct

Oferta lunii #MAI la ”Mediaș Bike Marathon”. Înscrie-te acum

La începutul lunii septembrie, la Mediaș se va desfășura ediția cu numărul trei ”Mediaș Bike Marathon”.

Proiectul se adresează atât bicicliștilor amatori, cât și celor profesioniști. Cei care se înscriu la acest concurs în luna mai vor achita doar 50 de lei taxa de participare.

Acest eveniment este organizat de către Primăria Municipiului Mediaș în parteneriat cu Asociația de Turism și Ecologie Dianthus, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Traseul parcurge atât zone special amenajate din rețeaua Colinelor Transilvaniei cât și dealuri cu iarbă, drumuri forestiere, ulițe din vechile sate-cetăți fortificate.

„Mediaș Bike Marathon“ este o competiție de ciclism cross country care are ca scop promovarea vieții active, mai aproape de natură și se adresează atât bicicliștilor amatori, cât și celor profesioniști. Concursul se desfășoară de-a lungul a trei trasee de 25, 40, respectiv 75 de kilometri care parcurg mai multe localități din regiunea Târnavelor.

Organizatorii „Mediaș Bike Marathon“ sunt Primăria Mediaș, Asociația de Turism și Ecologie Dianthus cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu, Colinele Transilvaniei, Direcției Județene pentru Sport și Tineret Sibiu și comunității locale de cicliști.

Pentru cei mici au pregătit, ca de fiecare dată, cursa ”Kids Race”, dedicată copiilor între 5-6 ani, 7-9 ani respectiv 10-13 ani, medalii de finisher și premii atractive.

Taxa de participare:
– Luna MAI: 50 RON în cazul înscrierii şi a plății online sau numerar efectuate în perioada: 01- 31.05.2019
– Luna IUNIE / IULIE: 70 RON în cazul înscrierii şi a plății online sau numerar efectuate în perioada: 01.06-31.07.2019
– Luna AUGUST: 90 RON în cazul înscrierii şi a plății online sau numerar efectuate în perioada: 01-31.08.2019
– Luna SEPTEMBRIE: 100 RON în cazul înscrierii şi a plății online sau numerar efectuate în 01-07.09.2019

Înscrierile se pot face pe site-ul oficial al competiției, http://marathonmedias.ro/.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet