Ora de Mediaș
Știri în direct

Opt copșeni au fost amendați pentru că au ieșit din casă fără motiv

Sunt tot mai multe cazuri de îmbolnăvire, atât în ţară cât şi în județul Sibiu, faptul că încă nu avem cazuri în oraș nu trebuie să ne scadă vigilenţa. Orice neatenție ne poate provoca rău nouă şi celor dragi nouă, măsurile luate până acum au dat rezultatele scontate.

Eforturile făcute de Primărie Copșa Mică prin acțiuni constante de dezinfecție, au rol preventiv. De vineri amenzile pentru nerespectarea ordonanțelor militare au fost majorate. Toată lumea știe că este greu să stai în casă, dar nu amenzile salvează viaţa, ci responsabilitatea noastră, a tuturora! Poliția, Jandarmii şi alte instituții vor fi mereu la datorie, să ne amintească că viaţa noastră contează iar ei sunt pe stradă pentru binele nostru!

În ultimele 48 de ore au fost date 8 amenzi. În oraș avem 13 familii în auto-izolare, adică 26 de persoane. Vineri au sosit o parte din dozatoarele pentru dezinfectanţi achiziționate, 90 de bucăți, care vor fi montate începând de luni.

”Primele blocuri dotate cu astfel de aparate vor fi cele cu patru etaje. În 16 aprilie o să sosească şi restul aparatelor urmând a fi montate şi acestea, imediat. Este frumos afară, vremea se încălzește, vine primăvara, este greu să stai în casă, dar fă efortul acesta, ai viaţa ta şi a celor dragi ție în mâinile tale!” spun reprezentanții Primăriei Copșa Mică.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet