Clubul de handbal feminin CSS Mediaș a încheiat un parteneriat de colaborare cu formația pregătită de Alexandru Weber, CS Măgura Cisnădie.

Din sezonul următor al Ligii Naționale, 2023-2024, Federația Română de Handbal a obligat toate cluburile să aibă și echipă de tineret, urmând a înființa un campionat special pentru acestea. Dacă cluburile puternice au optat să aibă propriile echipe de tineret, o parte dintre formații, printre care și Măgura, au ales soluția unui parteneriat, care este mai puțin costistitor.

Mihai Moldovan: ”Startul va fi mai dificil”

Astfel, antrenorul Măgurii, Alex Weber a optat pentru un acord cu CSS Mediaș pentru formarea echipei de tineret, care va fi coordonată de tehnicianul Mihai Moldovan. Acesta va încropi o echipă de tineret care se va antrena la Mediaș, dar va juca meciurile oficiale la Cisnădie, sub egida Măgurii.

”Avem o relație foarte bună cu cei de la Măgura Cisnădie, cu Alex Weber, Bogdan Nițu și Roxana Gatzel și sunt convins că vom colabora foarte bine pentru echipa de tineret. Sunt câteva fete la CSS care termină junioratul, mai avem niște junioare mai mici și mai sunt câteva fete care locuiesc la Sibiu și se vor pregăti cu echipa mare a Măgurii. Startul cred că va fi un pic dificil, sunt copile tinere, dar sper să facem pași spre performanță. Trebuie să avem răbdare și lucrurile să se așeze pe făgaș normal, însă este nevoie de timp” a declarat Mihai Moldovan pentru Ora de Sibiu. 

Echipa de tineret își va începe antrenamentele zilnice la Mediaș în jurul datei de 11 august. Formația pregătită de Mihai Moldovan va susține și un cantonament de pregătire la Cisnădie, din data de 21 august.

Publică un comentariu

Comentariu