Ora de Mediaș
Știri în direct

Patru tineri din Brateiu prinși la furat în Veseuș – Pagubă de aproape 50.000 de lei

Patru tineri din Brateiu au fost prinși după ce au furat cablul de la o rețea de comunicații din localitatea Veseuș, comuna Jidvei.

Hoții au furat peste 1000 de metri de cablu din cupru, de la instalația de telecomuncații aparținând unei societăți comerciale speciaizate. Prejudiciul este de 45,750 de lei.

Potrivit IPJ Alba, joi, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au luat măsura reținerii față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 37 de ani, toți din comuna Brateiu, județul Sibiu, care sunt bănuiți de săvârșirea a 3 furturi de cablu de la o rețea de comunicații, de pe raza localității Veseuș, comuna Jidvei.

În nopțile de 21/22 ianuarie, 28/29 ianuarie și 6/7 februarie 2020, ar fi sustras 1.350 de metri de cablu din cupru, de la instalația de telecomunicații aparținând unei societăți comerciale specializată. Prejudiciul a fost estimat de societatea păgubită la 45.780 lei, scrie alba24.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au reușit să identifice probe și bunuri folosite în activitatea infracțională și au pus în aplicare cele 4 mandate de aducere. Persoanele reținute vor fi prezentate în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legal.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet