Ora de Mediaș
Știri în direct

Percheziții la traficanți de droguri din județul Sibiu – Patru persoane au fost reținute

Patru percheziții au avut loc în județul Sibiu la persoane bănuite de implicare într-o grupare specializată în comercializarea drogurilor de risc.

IGPR anunță că polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu și procurorii DIICOT Sibiu, cu sprijinul Serviciului Antidrog Alba – Iulia au efectuat percheziții în orașul Cisnădie la persoane bănuite că ar fi procurat, deținut și comercializat substanțe cu efect psihoactiv, informează Mediafax.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 5 comprimate, un plic cu masa vegetală, 38 de plicuri cu resturi vegetale, 6 telefoane mobile, 5 cartele telefonice, o pipă și un cântar.

De asemenea, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 22 şi 35 de ani, au fost conduşi la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Sibiu pentru audieri. Aceștia au fost reţinuți pentru 24 de ore, pentru efectuarea fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Cei patru vor fi prezentaţi Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet