Robert Mihai Boromiza are aproape patru ani și suferă de o boală rară numită Norrie Disease. Micuțul din Sibiu nu vede și are un retard în dezvoltare. După mai multe operații eșuate în România și Turcia, părinții lui au găsit o clinică din Rusia unde copilului i s-au făcut două ture de transplant cu celule regenerative. Acum este din nou programat pentru această intervenție care i-ar putea reda vederea. Pentru a putea ajunge la această clinică, băiețelul mai are nevoie de aproximativ 27.000 de euro, bani care s-ar putea strânge prin intermediul unei petreceri caritabile.

La începutul lunii septembrie, oamenii de bine organizează o petrecere caritabilă pentru micuțul Robert. Acesta mai are nevoie de aproximativ 27.000 de euro pentru a putea ajunge în Rusia, la o clinică privată, unde este programat, în luna octombrie, pentru o intervenție care i-ar pute reda vederea.

CITEȘTE AICI ÎNTREAGA POVESTE A LUI ROBERT. E ÎNDUIOȘĂTOARE 

„Organizăm o petrecere caritabilă privată în data de 3 septembrie. Robert, băiețelul de patru anișori pentru care organizăm această petrecere, mai are nevoie de circa 27.000 de euro pentru a putea beneficia de tratamentele și operațiile programate la singura clinică specializata din lume, aceasta fiind în Rusia”, spun organizatorii petrecerii.

Este nevoie ca, la această petrecere, oamenii să aducă spre vânzare articole vestimentare, încălțăminte, jucării sau orice alte obiecte în schimbul cărora se pot da bani. Oricine se poate înscrie printr-un mesaj pe WhatsApp la numărul de telefon 0737002057 – Simina Maria Drăgulescu.

Orice om este binevenit să participe și să facă o faptă bună pentru Robert. Evenimentul are loc între orele 10:00 – 20:00 pe Calea Cisnădiei (înainte de ferma Seviș, pe partea dreaptă).

De asemenea, se pot face donații și în următoarele conturi:

Titular: Boromiza Robert Mihai

RO91INGB0000999908195676 – se poate dona în orice monedă, fără comision

RO96INGB0000999907938342 – euro

Pay-Pal: boromiza.andreea@gmail.com

Revolut: 0770664755 – Andreea Boromiza

Publică un comentariu

Comentariu