Ora de Mediaș
Știri în direct

Piața agroalimentară rămâne deschisă dar s-a mutat în exterior

Piața agroalimentară din Mediaș nu s-a închis în contextul creșterii numărului de infectări cu SARS-CoV 2. Comercianții au fost mutați în exteriorul pieței.

Piața Agroalimentară din Mediaș nu se închide, dar activitatea ei a fost schimbată astfel încât toate activitățile comerciale să se desfășoare în exterior. Astfel, începând de ieri vânzarea se face în spațiul deschis existent în zona celor două hale agroalimentare. Primarul Mediașului, Gheorghe Roman a avut o întâlnire cu conducerea Societății Piața Prim-Com și afirmă că s-au găsit soluții astfel încât nici un comerciant să nu își piardă masa din piață.
Datorită creșterii alarmante a numărului de persoane infectate cu noul coronavirus, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a anunțat închiderea comerțului din piețele unde activitatea se desfășoară în spații închise. Premierul Ludovic Orban a recomandat ca, acolo unde este posibil, toți comercianții să fie mutați în spații deschise astfel încât aceștia să își poată continua activitatea.

Sursa foto: Nova TV Mediaș

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet