Golden Party va invita si vă așteaptă la o călătorie plină de peripeții și aventuri, puse într-un spectacol muzical de păpuși și mascote care îți vor spune o poveste cu tâlc, Pinocchio.

Despre Pinocchio, băiețelul din lemn care a prins viață s-au scris multe povești miraculoase.
Precum un diamant neșlefuit, Pinocchio întruchipează copilul universal care își dorește să cunoască lumea prin toate simțurile.

Farmecul poveștii lui Pinocchio vine din această dorință puternică care îl poartă prin aventuri a căror destinație se află chiar maturizarea lui. Spectacolul cuprinde învățături subtile, ascunse sub umbrela umorului, adresate întregii familii, de la mic la mare. Publicul va face cunoștință cu personaje complexe, cu trăsături pozitive sau negative, care creează intrigi și dialoguri pline de savoare.

”Vă invităm preț de câteva minute, într-o lume a poveștilor, în care cu ajutorul imaginației, totul devine posibil. Până și o bucată de lemn poate fi însuflețită, dacă cineva și-a dorit suficent de mult să o transforme într-un băiețel adevărat. Spectacolul este o simfonie de culoare, râsete, muzică voioasă, personaje cu care ne putem identifica și care transmit un mesaj: suntem oameni, iar asta ne face să ne dorim să fim mai buni, având mereu câte ceva de învățat, chiar și prin joacă. Invitatii speciali din desenele animate Eroii in Pijama (actori deghizati ce personifica personajele) prezinta pentru micii spectatori un interactiv program de minidisco kids, baloane de sapun si jocuri interactive.

Cei mici pot dansa si canta alaturi de actorii din spectacol, iar pentru ca cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea intrebari si li se cere implicarea in spectacol.Ne vedem la spectacol!” transmit organizatorii.

Bilete: online pe eventbook.ro, zilnic la Centrul de informare turistica si la sala in ziua spectacolului .

Rezervare: 0742422000 sau se pot cumpara de la sala înainte de eveniment în funcție de disponibilitate.

Preț: 30 lei (copil) si 35 lei (adult) intrare generala

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugam nu întârziați! Atenție se fotografiază !

Publică un comentariu

Comentariu