Echipa de sibieni care au creat site-ul vaccin.live, au dezvoltat o nouă platformă care arată în timp real unde sunt fonduri disponibile pentru analize de laborator și investigații medicale paraclinice gratuite,  publicate prin raportările CNAS (Casa Naţională de Asigurări de Sănătate).

Astfel, persoana interesată,  poate identifica, în funcție de județ și de tipul de investigații medicale necesare, unitățile medicale care au fonduri disponibile.

Echipa ANALIZELIVE a implementat un sistem prin care prezintă aceste date pe harta României într-un mod simplu și ușor de utilizat. Persoana interesată poate identifica cu ușurință unitățile medicale care au fonduri disponibile în momentul afișării și poate crea o notificare de tip alertă dacă o unitate medicală primește fonduri de tip analiză laborator sau imagistică.

Accesând ANALIZELIVE se poate vizualiza în primul rând dacă sunt fonduri disponibile in unitățile medicale din județul de interes, iar în cazul în care nu sunt fonduri disponibile, se poate crea o alertă pentru notificare prin E-mail si opțional prin SMS atunci când sunt suplimentate fonduri pentru unitatea medicala de interes.

Raportările sunt actualizate zilnic și sunt precizate informații legate de tipul de servicii medicale (laborator sau imagistică), valoarea fondurilor contractate, numărul de cazuri deja programate și valoarea fondurilor disponibile în acel moment, conform raportărilor CNAS.

Pentru fiecare județ, este afișat totalul acestor valori, iar totalul general național actualizat este afișat pe prima pagină (sub hartă).

”Echipa analize.live depune eforturi considerabile pentru a asigura în permanență funcționarea platformei https://analize.live și pentru a oferi date actualizate și relevante. Acest serviciu este oferit gratuit. Toate costurile pe care le avem sunt suportate prin donații de la utilizatori.”, transmite echipa analize.live.

 

Publică un comentariu

Comentariu