FOTO gsp.ro

Prezent la amicalul lui UTA de miercuri, 12 ianuarie 2022, tehnicianul Gazului Metan, Ilie Poenaru, a comentat despre demisia lui Valentin Iordănescu, președintele clubului.

Din cauza problemelor financiare din ultima jumătate de an, mai mulți jucători au părăsit clubul de pe malul Târnavei Mari, alti așteaptă să devină liberi de contract. Lotul ”alb-negru”, și-a pus speranța în președintele clubului, că probleme financiare se vor rezolva, însă, Valentin Iordănescu, a demisionat.

CITETE ȘI O nouă lovitură pentru Gaz Metan: A rămas fără președinte

„Știam, m-a anunțat. Am avut, și am încă, o colaborare foarte bună cu domnul președinte. Din păcate, eu nu sunt în măsură să comentez. Dânsul știe mai bine de ce a făcut asta. Cred că e cel mai în măsură să vă spună. Noi, din ce știm, din ultimele discuții avute cu factorii locali, lucrurile se vor rezolva. Probabil dânsul știe mai multe, eu sunt în cantonament, nu știu exact ultimele lucruri. Probabil voi afla și eu exact despre ce este vorba și voi știi exact ce se va întâmpla”, a spus Ilie Poenaru, relatează GSP.

Întrebat cât va rezista în actualele condiții de la Mediaș, Ilie Poenaru a răspuns: „Nu vreau să ajung în situația de la Clinceni. Dacă ajung, e clar că voi spune «stop!»”.

Publică un comentariu

Comentariu