Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu a fost condamnat la o pedeapsă de 6 ani și 7 luni închisoare de Curtea de Apel București. Bărbatul, Gigi Iliescu, a fost acuzat că a încercat să violeze două minore în vârstă de 12 și 17 ani, în 2018 și 2019.

În luna aprilie 2018, Iliescu, în calitate de antrenor de box al unei minore în vârstă de 12 ani, a încercat să întrețină raporturi sexuale cu aceasta în timpul unei deplasări la București. El s-a cazat în aceeași cameră cu minora și a încercat să o constrângă să întrețină relații sexuale cu el. Minora a reușit să se apere și să scape.

În cursul lunii februarie 2019, Iliescu s-a deplasat la București împreună cu o altă minoră, în vârstă de 17 ani. El s-a cazat în aceeași cameră cu minora și a încercat să o atingă și să o mângâie în zonele erogene. Minora a reușit să se apere și să scape.

Iliescu a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv și a fost condamnat la 6 ani și 7 luni închisoare de Judecătoria Sectorului 2 București. Sentința a fost confirmată de Curtea de Apel București.

VEZI AICI DETALII DESPRE CAZ 

Polițistul a încercat să violeze două minore

În luna aprilie 2018, polițistul, în calitate de antrenor de box al unei minore în vârstă de 12 ani, cu ocazia efectuării unei deplasări la București, s-a cazat în aceeași cameră cu aceasta și, în timp ce minora se afla sub paza şi îngrijirea lui, a încercat, prin exercitarea unor acte de constrângere fizică şi prin punerea victimei în imposibilitate de a se apăra, să întrețină raporturi sexuale cu ea.

Apoi, în cursul lunii februarie 2019, în calitate de antrenor, s-a deplasat împreună cu altă minoră, în vârstă de 17 ani, la București, s-a cazat în aceeași cameră și „a exercitat prin constrângere fizică și psihică acte de natură sexuală asupra acesteia, constând în atingeri și mângâieri ale zonelor erogene”.

Mandatul de executare a pedepsei privative de libertate a fost pus în executare, condamnatul fiind încarcerat.

Publică un comentariu

Comentariu