Politist retinuț după ce a cerut mită un milion de euro

Un agent de poliție de la secția Operațiuni Speciale a fost prins de paznicii unui magazin din Iași după ce a vrut să fure mai multe produse. Este al doilea caz în ultimele 24 ore, după ce marți, un politist din Cluj a furat dintr-un magazin de bricolaj.

Conform unor surse din poliție, citate de Ziarul de Iași, agentul din Iași are aproximativ 40 de ani și a fost prins la Selgros în timp ce intenționa să iasă cu mai multe produse. Acesta a încercat să evite casele de marcat și s-a îndreptat spre zona de intrare în supermarket. Totodată, polițistul ar fi intrat în magazin cu un coş de cumpărături, a pus mai multe produse în el, apoi a lăsat coşul şi a încercat să iasă pe unde a intrat, relatează ziare.com

CITEȘTE ȘI Politist din Cluj prins la furat – Nu este la prima abatere

A fost oprit, însă, de către paznici, care l-au percheziţionat. Asupra lui au fost găsite mai multe produse, printre care şi deodorante şi parfumuri scumpe. Agenţii de pază au chemat poliţia, care a deschis un dosar penal.

“La data de 4 aprilie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Urbană Iaşi au fost sesizaţi de către angajaţii unui centru comercial din municipiul Iaşi, despre faptul că au depistat o persoană care a sustras bunuri de pe raft. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale”, a transmis Poliţia Iaşi pentru sursa citată.

Publică un comentariu

Comentariu