O femeie de 30 de ani, din municipiul Mediaș, a născut la 30 de săptămâni. Gabriela a dorit să împărtășească povestea eroinei sale, Ilinca, în mediul online.

La naștere, greutatea fetiței a fost de 1,300 de kilograme, iar după 6 săptămâni a scăzut până la 1,060 kilogrameși aproximativ 40 de centrimetri. Însă, după aproximativ 7 săptămâni în spital, Ilinca avea 2,580 de kilograme și 50 de centrimetri.

”Stiu ce înseamnă un erou in scutec, stiu ce înseamnă sa stai din 2 ore jum , in 2 ore jum lângă un incubator, cu mii se aparate, care uneori suna, care aduc panica doar când le vezi, dar acele aparate ajuta eroii nostrii sa aibă o a doua casa, ii ajuta sa se simtă și sa se dezvolte aproape ca in burtica mamei. In 2020 m-am prezentat și eu cu membranele fisurate, am fost trimisa la Sibiu, iar drumul pe ambulanta a fost groaznic, încât nu au mai avut ce sa-mi facă, a trebuit sa nasc la 30 sapt. Am stat aproape 7 saptamani in spital, departe de oameni cunoscuți mie, fără vizite, dar personalul minunat de la secția prematuri din Sibiu, alături de doamna Dr Ognean, m-au făcut sa ma simt ca acasa. Bine ar fi sa fie și in Mediaș pregătirea de acolo și aparatura necesară. Felicitări și succes in ceea ce va propuneți!” a mărturisit medieșeanca care a născut la 30 de săptămâni.

Publică un comentariu

Comentariu