Ora de Mediaș
Știri în direct

Premieră pentru Spitalul Municipal Mediaș. Intervenții chirurgicale urologice endoscopice

La finele săptămânii trecute, la Spitalul Municipal din Mediaș au avut loc două intervenții chirurgicale urologice endoscopic.

Cele două intervenții medicale au fost realizate cu aparatură de ultimă generație, achiziționată de către banii de la bugetul local.

Intervențiile au fost realizate de către Virgil Oșan de la Târgu Mureș, dar și Teodor Nicola, medic al Spitalului Municipal din Mediaș din 2018.

Anul trecut, conducerea Spitalului din Mediaș a achiziționat aparatură modernă în valoare de 600.000 lei. Blocul operator a fost modernizat, fiind create condiții cât mai bune pentru pacienți.

“Ne aflăm astăzi în fața unei premiere pentru Mediaș, două intervenții chirurgicale urologice la Mediaș. Acest lucru a fost posibil prin achiziționarea unei aparaturi specifice în valoare de aproximativ 600.000 de lei. Intervenția se realizează în blocul operator septic, care la rândul său a fost renovat la sfârșitul anului trecut cu un cost de aproximativ 200.000 de lei.

Există toate condițiile ca domnul doctor Nicola, medical urolog al Spitalului Municipal Mediaș să își desfășoare activitatea în cele mai bune condiții”, declarat Gheorghe Nicorici, managerul Spitalului Municipal Mediaș.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet