În mod normal competițiile de seniori și juniori din județul Sibiu ar fi trebuit să înceapă noul sezon competițional curând.

Din cauza pandemiei, deocamdată nu s-a stabilit data pentru reluarea campionatul, a declarat Duma Ioan, președintele AJF pentru Ora de Mediaș.

”Deocamdată nu am stabilit date pentru reluarea competițiilor de seniori și juniori în județul Sibiu pentru că în condițiile actuale prevăzute de Protocolul Medical pentru reluarea competițiilor de amatori și anume testarea jucătorilor la 10 zile înainte de primul joc, testare 3 zile înainte de primul joc și apoi teste de 14 în 14 zile echipele nu pot fi suporta financiar aceste costuri.” transmite Duma Ioan, președintele AJF Sibiu.

Fotbal feminin în județ
Două echipe de Liga întâi din județ vor înscriere echipele de feminin în campionatul Under15 organizat de Federația Română de Fotbal.

”Aşa cum am scris și în program imi doresc și dezvoltarea fotbalul feminin în județul Sibiu dar nu cred că în acest an va exista un campionat de fotbal feminin dar când se vor relua activitatea cu siguranță vom organiza un turneu cu echipe exclusiv de fete.” a declarat președintele AFJ, Duma Ioan pentru Ora de Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu