Președintele PMP, Eugen Tomac, susține că în orice ţară normală în care s-ar întâmpla o grozăvie precum crima de la Mediaș, miniştrii responsabili şi-ar da demisia sau ar fi demişi.

„ Tudorel Toader (prin Legea recursului compensatoriu) şi Carmen Dan (ministrul de Interne, şefă peste Poliţia aflată în blocaj) ar trebui să își dea demisia după crima de la Mediaş. Toată lumea de bună credinţă i-a spus lui Tudorel Toader că recursul compensatoriu va avea efecte majore în ceea ce priveşte ordinea publică şi siguranţa cetăţeanului. Evident, acestuia nu i-a păsat şi şi-a pus în practică ideile greșite și fixe. În ceea ce o privește pe Carmen Dan, lipsa de reacție a Poliției naște haos. Miniștrii Justiției și de Interne ar trebui să îi privească în ochi pe membrii familiei tânărului ucis la Mediaș şi să le explice cum e cu suprapopularea din penitenciare”, a declarat Eugen Tomac.

În opinia președintelui PMP, „Liviu Dragnea a transformat România într-o nouă Brazilie, în care atacuri violente sunt la ordinea zilei şi în care siguranţa cetăţeanului a devenit o poveste. România a devenit raiul infractorilor violenţi, iar siguranţa cetăţeanului a devenit o problemă acută”.

Eugen Tomac a mai afirmat că PMP va susține în Parlament orice inițiativă legislativă care corectează efectele dramatice, catastrofale ale Legii recursului compensatoriu.

Publică un comentariu

Comentariu