FOTO arhivă

Primăria Mediaș și compania Transgaz continuă dialogul de la distanță, după ce edilul Gheorghe Roman a trimis intenția de preluare a Stadionului ”Gaz Metan”.

În adresa trimisă marți, Municipiul Mediaș propune cedarea de către Transgaz a stadionului în mod gratuit. Compania Transgaz a răspuns pozitiv primei adresei făcute de primarul din Mediaș, prin care se declară interesată de cedarea Stadionului ”Gaz Metan”.

Transgaz a propus trei soluții, vânzarea-cedarea imobilelor și instalațiilor după o evaluare, un posibil schimb de imobile sau preluarea Stadionului ”Gaz Metan” de către o autoritate a statului și apoi transmiterea administrării acestuia către Primărie. Primarul din Mediaș, Gheorghe Roman a trimis marți un răspuns, prin care a menționat alte două soluții de preluare a Stadionului Gaz Metan și anume renunțarea dreptului de folosință în favoarea Municipiului Mediaș sau donația. Ambele soluții sunt avantajoase pentru Municipiul Mediaș și nu presupun cheltuieli pentru preluarea construcției.

Gheorghe Roman: ”Am promis susținere echipei ACS Mediaș 2022”

În plus, edilul Gheorghe Roman propune în adresa trimisă marți o întâlnire cu conducerea companiei Transgaz în perioada 19-28 iulie, în care s-ar demara concret discuțiile pentru preluarea Stadionului Gaz Metan. Data, locația și ora rămân la latitudinea conducerii companiei Transgaz.

”Primul pas este să stabilim o întâlnire. Vom face și noi o analiză, avem și noi propuneri, urmează să stăm în dialog și să cădem de acord. Eu am promis susținerea față de clubul ACS, este foarte bine că echipa are obiective ambițioase” a spus recent pentru Ora de Sibiu edilul din Mediaș, Gheorghe Roman. Municipiul Mediaș deține în proprietate publică terenul de fotbal și terenul de sub construcții, iar SNTGN Transgaz SA deține în proprietate construcțiile. Echipa ACS Mediaș 2022 a promovat în Liga 3 și nu are condițiile necesare pentru jocurile de pe teren propriu din acest eșalon decât pe Stadionul ”Gaz Metan”.

Publică un comentariu

Comentariu