Luni, 25 februarie 2019, de la ora 16:00 în Sala” Daniel Thellmann” a Primăriei municipiului Mediaș va avea loc şedinţa ordinară din cadrul lunii februarie.

Pe ordinea de zi sunt propuse treizeci și două de proiecte de hotărâre printre care și montarea panourilor de protecție a trotuarelor în patru zone a orașului.

În unele zone din municipiul Mediaș există montate confecții metalice care delimitează partea carosabilă a străzilor de trotuare. Acestea sunt alcătuite din panouri din țeavă rectangulară neagră, cu aspect comun, vospinte în alb și roșu, iar ele sunt aflate în diferite stări de degradare în principal intemperiilor, acțiunilor de deszăpezire anuale și a unor accidente rutiere fiind pusă în pericol siguranța pietonilor.

Prin realizarea obiectivului de investiție se vor îmbunătăţii condițiile de siguranță în circulația pietonală, vor sporii confortul cetățenilor și va crește confortul vizual în municipiul Mediaș

. Sectoarele de străzi pe care se vor monta aceste panouri au o lungime totală de 865,32 ml, iar amplasamentul este următorul:

  • Zona 1 – str. Hermann Oberth pe o lungime totală de 728,42 ml. Zonă intens circulată atât pietonală cât și auto.
  • Zona 2 – str. 1 Decembrie pe o lungime totală de 63,02 metri. Zona se află în apropierea Școlii Gimnaziale numărul 5 și a Bisericii Ortodoxe ”Buna Vestire”, fiind intens circulată.
  • Zona 3 – strada Avram Iancu pe o lungime de 20,47 metri. Această zonă fiind circulată atât de pietonal și auto, în apropiere de Liceul Teoretic Axente Sever.
  • Zona 4 – strada Mihai Viteazu pe o lungime totală de 53,41 metri. Zona se află în apropierea Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu și a Bisericii Greco-Catolice, fiind intens circulată pietonal și auto.

Publică un comentariu

Comentariu