Ora de Mediaș
Știri în direct

Primăria Mediaș vrea să construiească o bază sportivă la Şcoala Generală 7 din Mediaş

Joi, consilierii locali din municipiul Mediaș se vor întâlni într-o videoconferință pentru desfășurarea ședinței extraordinare.

Pe ordinea de zi sunt 3 proiecte de hotărâre. Un proiect destul de important pentru medieșenii și elevii Școlii Gimnaziale numărul 7 din cartierul Gura-Câmpului, este construirea unei baze sportive în incinta școlii.

În prezent, Școala Gimnazială numărul 7 din Mediaș beneficiază de un teren de 1508 metri pătrați. Terenul de sport de află într-o stare avansată de degradare.

Municipiul Mediaș, având în vedere Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul” Complexuri sportive” derulat prin Compania Națională de Investiții “C.N.I.” — S.A., a solicitat Ministerului Educației și Cercetării prin adresa nr. 18213/28.11.2019, includerea în Lista sinteză a obiectivului de investiții „Construire bază sportivă tip 2- Școala Gimnazială nr. 7, str. 1 Decembrie nr.34, municipiul Mediaș, judeţul Sibiu”.

Pentru promovarea acestui obiectiv de investiții, în etapa a II-a, este necesar predarea către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației prin Compania Națională de Investiții” C.N.I.” S.A., pe bază de protocol, a amplasamentului destinat construcției, liber de sarcini, pe perioada realizării investiției. De asemenea, Consiliul Local Mediaș are obligația de a asigura finanțarea cheltuielilor pentru racordurile de utilități, (electrică, apă, canal, gaz, etc.), precum ș

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet