Formația Dinamic din Mediaș revine pe scenă după o pauză de 6 luni. Primul concert de după pandemie este programat sâmbătă, 16 aprilie 2022, la Casa Schuller din oraș, de la ora 19:30

”Revenim pe scenă după o pauză concertistică de peste 6 luni. Anul trecut am fost invitați să cântăm la Sibiu Sounds Festival și Rock 4 Monumets, dar am avut și câteva concerte la Mediaș, în curtea Muzeului Gazelor Naturale, în deschiderea celor de la Riff, sau unele în spații mai mici. Ultimul concert la Mediaș din 2021 a fost la finalul lunii septembrie la Festivalul Weinfest. Am profitat de perioada asta de pauză pentru a compune piese noi.” a declarat Mircea Hodîrnău pentru Ora de Mediaș.

Mircea Hodîrnău a mărturisit faptul că spectatorii vor avea plăcărea să urmărească trupa Dinamic într-o nouă formulă.

”La acest concert spectatorii vor avea plăcerea să ne urmărească într-o nouă formulă. Este primul concert Dinamic, în care soliști vocali sunt Zoli și Raul Pop, iar din punct de vedere al setlistului avem piese noi atât din repertoriul nostru cât și cel al muzii rock românești și internaționale. Firește că ne gândim să avem cât mai multe concerte în viitorul apropiat. Ne pregătm pentru a participa și în acest an la Sibiu Sounds Festival și Rock 4 Monuments. Deocamndată un ”mini-turneu”, se află în faza de proiect, când o să avem ceva concret cu siguranță că vei scrie despre asta” a adăugat medieșanul Mircea Hodîrnău.

Suportul pentru artiști este de 25 de lei, iar plata se face la intrarea în sala de concert.

Publică un comentariu

Comentariu