Ora de Mediaș
Știri în direct

Probleme financiare grave la Gaz Metan – Jucătorii neplătiți de peste trei luni

Chiar dacă jucătorii Gazului Metan nu au mai fost plătiți de mai bine de trei luni, echipa se află într-o formă extraordinară în această parte de campionat.

Elevii lui Edi Iordănescu ocupă locul întâi în play-out-ul Ligii întâi, chiar dacă fotbaliștii medieșeni sunt neplătiți.

Conform gsp.ro, jucătorii au refuzat să mai participe la ședintele de pregătire. Mai mult, Edward Iordănescu a refuzat și el să îi mai antreneze pe jucători.

Gazeta Sporturilor transmite că jucătorii au refuzat programul impus de antrenor, câte două antrenamente pe zi, și asta după ce conducerea clubului nu le-a putut plăti acestora salariile restante.

Conform surselor Ora de Mediaș, fotbaliștii Gazului Metan au de-obicei un antrenament pe zi.
”De obicei avem doar unul. Sunt ceva probleme, dar nu așa cum se scrie în presă” a declarat Darius Olaru pentru Ora de Mediaș.

FISCUL LOCAL BLOCHEAZĂ SALARIILE FOTBALIȘTILOR!

Din informațiile pe care Gazeta le are în acest moment, Edward Iordănescu n-a participat la antrenamentul de ieri al celor de la Gaz Metan și le-a transmis clar tuturor celor din club că nu acceptă să facă compromisuri sau să lucreze cu jumătăți de măsură.

Mai mult, situația financiară este una delicată. Clubul are bani în conturi pentru plata salariilor, dar din cauze birocratice ce țin de insolvență oficialii medieșeni nu pot face plăți. Clubul spune că situația salarială se va rezolva doar atunci când cei de la Fiscul local vor permite acest lucru.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet