Ora de Mediaș
Știri în direct

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni la Mediaș

Meteorologii prognozează, în perioada 28 septembrie – 11 octombrie, răcoare până pe 1 octombrie, după care vremea se va încălzi. Căldura se va menține la începutul lunii octombrie, iar după aceea media maximelor va fi în scădere iar.

Până la începutul lunii octombrie, valorile termice maxime vor fi în scădere spre o medie de 16 grade și se vor situa ușor sub normele perioadei, scrie Mediafax.

La sfârșitul primei săptămâni, temperaturile maxime vor fi în creștere până la o medie de 25…26 de grade, vremea devenind caldă pentru începutul lunii octombrie. În cea de-a doua săptămână, media maximelor va fi în scădere treptată, spre 18 grade. Temperaturile minime vor avea tendința de scădere până în data de 3 octombrie, de la o medie de 11 grade, spre 9 grade. Apoi, până în data de 6 octombrie, acestea vor fi în creștere până la o medie de 12 grade.

În cea de-a doua săptămână, minimele termice vor fi în scădere treptată de la o zi la alta, spre o medie de 7…8 grade. Va ploua posibil însemnat cantitativ în intervalul 28 septembrie – 1 octombrie. În perioada 6-10 octombrie va crește din nou probabilitatea de apariție a ploilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet