Un bărbat de 34 de ani din judeţul Mehedinţi a fost reţinut de poliţiştii sibieni pentru proxenetism, el fiind suspectat că, în ultimele şase luni, a determinat trei tinere să se prostitueze, acum se află în arestul IPJ Sibiu.

Din investigaţiile desfăşurate de poliţiştii sibieni a reieşit că, în ultimele şase luni ale acestui an, în judeţul Sibiu, bărbatul le-ar fi determinat pe cele trei tinere să acosteze persoane în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, le-ar fi oferit protecţie, transport, le-ar fi facilitat cazarea în municipiul Sibiu, în diferite apartamente închiriate, toate acestea în schimbul unor sume de bani.

„Un echipaj de jandarmi a depistat trei tinere, care acostau persoane în vederea întreţinerii de raporturi sexuale contra cost. Este vorba despre tinere cu vârsta cuprinsă între 21 şi 29 de ani, din judeţele Mehedinţi şi Timiş. De asemenea, jandarmii au constatat că cele trei tinere erau insoţite de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Mehedinţi, care le supraveghea activitatea”, a transmis Poliţia Sibiu.

Luni, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru proxenetism.Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale Sibiu.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Ipj Sibiu minciuni incompetenți inclusiv..Paul….. Pe cazuri penale nici măcar de ploitia locală nu era dar mai de Pol Criminalistică !Ca și inspector doar injuri și intimidari ca la usa cortului face!!Ar trebui luate măsuri asupra lui,Păcat că Sibiul are asemenea organe in politie plecând academia de aici.

Publică un comentariu

Comentariu