Ora de Mediaș
Știri în direct

Rămâne sau nu Mediașul fără autogară?

Din păcate, municipiul Mediaș ar putea rămâne fără autogară, cel puțin temporar până la demenarea noului administrator.

Societatea BAT s-a decis să vândă această propietate, iar în cadrul Primăriei Mediaș s-a constituit o analiză pentru achiziționarea acesteia. În momentul de față, clădirea cât și parcarea acestuia sunt într-o stare de degradare avansata.

La ședința ordinară a Consiliului Local Mediaș din luna august, acest subiect a fost unul din punctele inscrise pe ordinea de zi.

Comisia care va decide este formată din câte un consilier local de la fiecare formațiune politică și funcționari din aparatul de specialitate al primarului. În cazul în care Autogara Mediaș va fi achiziționată de Primăria Mediaș, ea ar putea ajunge prin hotărâre de Consiliul Local în administrarea societății de transport Meditur.

“La ultima ședință a Consiliului Local s-a pus în discuție adresa pe care Primăria Mediaș a primit-o din partea proprietarului Autogării Mediaș. Prin adresa formulate către noi, proprietarul ne spune că are intenția de a scoate la vânzare locația respectivă și sigur că în aceste condiții Consiliul Local va trebui să ia o decizie cu privire la cumpărarea sau nu a imobilului și terenului din zona respectivă. În ședinșa Consiliului Local s-a stabilit formarea unei comisii, iar din aceea comisie am propus să facă parte câte un consilier aparținând fiecărui partid politic. În perioada următoare opinia mea este aceea că această comisie se va întâlni cu reprezentanții societății BAT Mediaș și sper ca împreună să se ia cea mai bună decizie”, a declarat Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet