Ora de Mediaș
Știri în direct

Răzvan Pleșca – ”Speram să mai particip odată cu Gazul în Europa League”

Gaz Metan Mediaș se află pe ultimul loc în clasamentul play-off-ului cu 25 de puncte, la doar două puncte în spate de FCSB și FC Botoșani.

Următoarea etapă, Mediașul joacă pe teren propriu cu Universitatea Craiova, o partidă extrem de dificilă. Etapa trecută, alb-negri au pierdut cu FC Botoșani, scor 0 – 2, iar de cealaltă parte, oltenii au învins fără prea mari emoții CFR Cluj, scor 2 – 3.

Ora de Mediaș a stat de vorbă cu goalkeeperul Gazului Metan, Răzvan Pleșca. Cel mai vechi jucător al Gazului Metan a vorbit despre perioada pregătirilor în timpul pandemiei, despre situația actuală de la club, dar și despre dezamăgirea lui că echipa nu poate evolua în Europa League.

”Au fost 3 meciuri de la reluarea campionatului, echipa s-a comportat destul de bine, având în vedere faptul că nu ne-am putut antrena cum trebuie aproape 3 luni. De luni, începem pregătirea jocului cu Craiova” spune Răzvan Pleșca.

Primul antrenor străin din istoria clubului Gaz Metan
”Ne-am bucurat că a venit domnul Uhrin, primul antrenor străin din istoria clubului, un antrenor cu un CV foarte bun, sunt convins că va face o treabă bună în sezonul următor. Atmosfera este bună, niciodată nu au fost probleme mari în vestiar la Mediaș.” a mai adăugat Pleșca.

Răzvan Pleșca în timpul pandemiei
”A fost o perioadă grea pentru toată lumea, cu multă panică și multe restricții, sper să se termine cât mai curând și să revină totul la normal. Timpul liber îl petrec mai mult cu copiii mei, nu prea ies în centru la cafenele” spune Răzvan Pleșca

Cea mai mare dezamăgire înainte de retragere
”Din păcate mulți jucători vor pleca pe 30 iunie, vom avea cam 12 jucători cu experiență, pentru cele 5 etape rămase, așa că nu putem spera mai mult de locul 5. Erau șanse destul de mici să avem drept de joc în Cupele Europene, eu totuși visăm să mai particip odată cu Gazul în Europa League, înainte de a mă retrage” a declarat Răzvan Pleșca pe final, pentru Ora de Mediaș.

În ultima perioadă, în mediul on-line au apărut mai multe discuții controversabile după plecarea lui Edward Iordănescu despre comportamentul președintelui Gazului Metan, Ioan Mărginean. Goalkeeperul Răzvan Pleșca a declarat faptul că aceste discuții nu au afectat lotul și că fiecare are dreptul la o părere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet