Sursă foto: Google Maps

Compania Apa Târnavei Mari anunță începerea lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă și canalizare menajeră pe strada Feleac din municipiul Mediaș.

Lucrarea „Reabilitare rețea apă potabilă și rețea canalizare menajeră Zona Gura Câmpului – strada Feleac – municipiul Mediaș”, în valoare de 850.000,00 lei, se va derula cu finanțare de la bugetul local al municipiului Mediaș în baza HCL nr. 74/2018 și vine să rezolve o problemă sesizată în numeroase rânduri de cetățenii din zona  cartierului Gura Câmpului.

Investiția are în vedere reabilitarea rețelei de apă în lungime de 1.128 ml, executarea a trei cămine de apă, patru hidranți și branșamente la condominii. Reabilitarea rețelei de canalizare menajeră constă în executarea a 770 ml rețea canalizare menajeră, 26 cămine și 25 de racorduri la condominii.

Lucrările se vor desfășura de la intersecția străzii Turda cu strada 1 Decembrie și pe aleile aferente străzii Feleac. Menționăm faptul că lucrarea se va executa pe tronsoane, iar pe timpul derulării acesteia nu va fi necesară întreruperea circulației în zonă. Pe porțiunea de lucru vor fi semnalizări corespunzătoare, iar circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită.

Lucrarea va fi executată de SC PRODTERM MED SRL Mediaș, iar conform contractului, se va derula în perioada 16.04.2018 – 30.06.2018. Avem încredere că lucrările vor fi executate în conformitate cu graficul stabilit, astfel încât la finalizarea investiției cetățenii să se bucure de un grad sporit de confort și de servicii de cea mai bună calitate din partea operatorului Apa Târnavei Mari.

Totodată, rugăm respectuos proprietarii de garaje și de autoturisme din zona în care se vor desfășura lucrările să elibereze amplasamentul pe durata desfășurării execuției, pentru a nu obstrucționa accesul utilajelor și pentru a evita producerea de accidente.

Publică un comentariu

Comentariu