Ora de Mediaș
Știri în direct

Revocarea din funcție a directorului Romgaz – „Nu am primit niciun fel de motivare”

Directorul Romgaz a fost revocat din funcție. Adrian Volintiru spune că nu a fost invitat la ședința consiliului de administrație și că nu a primit niciun fel de motivare a deciziei, scrie zf.ro.

Romgaz, cel mai mare producător de gaze naturale din România, a anunţat, miercuri, că Adrian Volintiru a fost revocat din funcţia de director general de către consiliul de administraţie, atribuţiile acestuia fiind preluate de Daniel Corneliu Pena, director general adjunct, până la numirea unui nou CEO.

Contactat de ZF, Adrian Volintiru a declarat că nu a fost invitat la şedinţa consiliului de administraţie în care a fost revocat din funcţie şi că nu a primit niciun fel de motivare a deciziei.

„Nu ştiu despre ce e vorba, a fost o şedinţă de consiliu de administraţie astăzi (n.red.: 13 ianuarie) la care nu am fost invitat. Au discutat administratorii între dânşii, au hotărât revocarea mea, nu am primit niciun fel de motivare. O să văd probabil zilele următoare“, spune Adrian Volintiru pentru ZF.

Consiliul de Administraţie al Romgaz îl numise pe Volintiru în octombrie 2018 în funcţia de director general al Romgaz pentru o perioadă de patru ani.

Sursa: zf.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet