Opt elevi de la Școala Națională de Gaz Mediaș au participat la etapa județeană a concursului ”Public Speaking” desfășurată la Sibiu.

În perioada 28 – 19 ianuarie 2019, echipa Școlii Naționale de Gaz Mediaș au obținut rezultate excelente. Tema acestui concurs a fost” Natura este o limbă comună”.

Concursul a fost împărţit pe două grupe, mai exact 16-20 ani și 12-15 ani. Elevii medieșeni care au participat la acest concurs sunt Băilă Denişa, Bodogae Ștefan, Opriș Andrei, Paraschiv Noela, Roth Andreea și Serafin Diana la grupa 16-20 ani.

Locul 1 a fost câștigat de Băila Denişa care a obținut 100 de puncte la acest concurs. Locul 2 a fost câștigat de Noela Paraschiv cu 95 de puncte, iar locul 3 a fost câștigat de către Opriș Andrei cu 92 de puncte.

”A fost o experiență plăcută, care solicită curaj, muncă și răbdare. Este un concurs care te ajută să îți depășești emoțiile și care te motivează să îți dorești mai mult. A vorbi în fața unui public străin este un lucru provocator ce solicită atenție și curaj” a declarat Andreea Roth după concurs

Grupa 12-15 ani a fost formată din Balteș Sarah și Vincze Iulia. Sarah a obținut punctajul maxim și a câștigat locul 1, iar Iulia a câștigat locul 3 cu 92 de puncte.

Grupa 16-20 ani:

  • Băilă Denisa – 100 puncte – premiul I
  • Bodogae Ștefan – 90 puncte – mențiune
  • Opriș Andrei – 92 puncte -premiul III
  • Paraschiv Noela – 95 puncte – premiul II
  • Roth Andreea – 85 puncte
  • Serafin Diana – 85 puncte

Echipa a fost coordonată de doamnele profesoare Muica Violeta și Vandor Camelia.

Publică un comentariu

Comentariu