Echipa masculină de tenis de masă a participat în perioada 16-18 octombrie la turneul de la Bistrița, contând pentru turul Diviziei A.

Băieții antrenați de Dan Daniel au avut un parcurs perfect la turneul de la Bistrița, reușind 7 victorii din tot atâtea meciuri. În urma acestor rezultate, echipa noastră se clasează pe primul loc la finalul turului competițional.

Returul competiției este programat la începutul anului viitor. Primele două clasate din cele două serii se vor califica în semifinalele turneului de promovare în Superligă.

Formația noastră face parte din Seria a II-a, alături de CSA Steaua II, CS Politehnica Cluj-Napoca, CS Voința Câmpulung II, CSM Focșani, CSTA București, CS Tenis Club Dej și ACCT București II. 


În perioada 16-18 octombrie, echipa feminină de tenis de masă a clubului nostru a participat la turneul de la Buzău, contând pentru turul Diviziei B.

Echipa noastră s-a duelat cu CS Farul II, CSM Victoria Carei, CSM Moinești II, SCM Dun. 2020 Giurgiu, CS Com. Dumbrăvița, LPS N Rotaru și CSM Buzău. Acestea au reușit șase victorii din șapte partide disputate, cedând în confruntarea cu CSM Victoria Carei.

Returul Diviziei B feminin este programat la începutul anului viitor. Din lotul echipei fac parte: Baltag Denisa, Moga Mădălina, Herciu Gabriela, Moca Mara și Hila Beatrice

 

Publică un comentariu

Comentariu