În perioada 20 – 22 ianuarie 2023, la București s-a desfășura Campionatul Național de Atletism pentru seniori și juniori. La această competiței au participat și trei atleți din muncipiul Mediaș.

Proba favorită a sportivelor din Mediaș , cea de 3000 de metri, a însemnat și clasarea Alexandrei și a Iuliei pe primele două poziții. Astfel Alexandra Hudea a incheiat cursa pe prima poziție cu un timp de 9 minute, 52 de secunde și 62 de sutimi, in timp ce Iulia Mărginean a venit pe locul al doilea, in 10 minute, 5 secunde și 41 de sutimi.

Și la proba de 1500 de metri atletele noastre au avut o prestație meritorie. Alexandra Hudea a câștigat cursa in 4 minute, 30 de secunde și 58 de sutimi, iar Iulia Mărginean s-a clasat pe poziția a 4-a, cu un timp de 4 minute, 44 de secunde și 48 de sutimi.

Rezultate imbucurătoare pentru atletismul masculin au venit de la Ciprian Varga din clasa a XI-a Instructor Sportiv. Acesta s-a clasat pe locul al doilea la proba de 3000 de metri, pe care i-a alergat in 9 minute, 40 de secunde și 38 de sutimi, iar proba de 1500 de metri a incheiat-o in 4 minute, 33 de secunde și 70 de sutimi.

Ciprian Varga este legitimat la Clubul Sportiv Școlar Mediaș in vreme ce Alexandra Hudea și Iulia Mărginean au dublă legitimare sportivă, la CSȘ Mediaș și respectiv la Atletic Club Mica Romă din Blaj. La clubul medieșean Alexandra Hudea este pregătită de antrenorul Vasile Ibășfălean iar Iulia Mărginean de către Vasile Herman.

Publică un comentariu

Comentariu