foto Rheinmetall

Consiliul Concurenței a autorizat operațiunea prin care Rheinmetall Landsysteme GmbH intenționează  să preia compania Automecanica Mediaș SRL și subsidiara acesteia, Atelierele Speciale Autocamioane  Mediaș SRL. 

Rheinmetall Landsysteme GmbH, Germania, face parte din grupul Rheinmetall, grup tehnologic  integrat, care dezvoltă și comercializează componente, sisteme și servicii pentru industria de securitate  și cea civilă.

Automecanica Mediaș SRL este un producător de componente din oțel pentru semiremorci de  transport greu, containere speciale, oțelării și confecții metalice, scări metalice interioare și exterioare,  asamblare structuri metalice finale, suprastructuri auto, precum și proiectare personalizată și  producție de piese și componente din oțel, oțel inoxidabil și aluminiu.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această tranzacție nu ridică obstacole  semnificative în calea concurenței efective pe piața romȃnească sau pe o parte substanțială a acesteia  și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu  caracter confidențial.

Publică un comentariu

Comentariu