FOTO // prosport

La sfârșitul lunii ianuarie, Ronaldo Deaconu devine liber de contract, după ce a refuzat prelungirea contractului cu Gaz Metan Mediaș, din cauza problemelor financiare.

Unul idntre cei mai apreciați mijlocași din Liga întâi, nu va rămâne prea mult departe de gazon. Hagi il vrea la Farul Constanța.

Mijlocașul cu 3 goluri și 7 pase decisive în acest sezon de Liga 1 ar fi aproape de a semna cu Farul Constanța. Jucătorul Gazului Metan, în prezent, ar urma să semneze un contract valabil doi ani și jumătate, relatează GSP.

Crescut în prima parte a carierei de Academia „Gheorghe Hagi”, apoi în Olanda, de Feyenoord, respectiv FC Twente, Deaconu a jucat la seniori pentru ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, HNK Gorica, Sepsi OSK și Gaz Metan.

La Mediaș a ajuns în vara lui 2020 și a avut prestații apreciate, adunând 14 goluri și 22 de pase decisive în 59 de partide. Printre acestea, o „dublă” senzațională cu Dinamo, în octombrie 2021.

Dacă semnează cu Farul, Deaconu ar lupta pentru accederea în play-off, acessta fiind principalul obiectiv al dobrogenilor. După 21 de etape, Farul ocupă locul 6 în Liga 1, cu 32 de puncte.

Publică un comentariu

Comentariu